Predstavljamo partnere: Odvjetničko društvo Reljić, Zelić, Židanić i Mar d.o.o.

Odvjetničko društvo Reljić, Zelić, Židanić i Mar d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Derenčinova 1, osnovano je 2012. godine spajanjem triju zasebnih odvjetničkih ureda, specijaliziranih u različitim pravnim područjima. S vremenom i rastom društva, fokus rada prešao je na radno, korporativno i trgovačko pravo kao ključne specijalizacijske domene. 

Vizija prvih osnivača Društva, prisutna i danas, jest svojim klijentima pružiti pravne usluge krojene prema njihovim potrebama i u skladu s najvišim standardima odvjetničke struke, kroz višegodišnje pojedinačno iskustvo rada u odvjetništvu te stečena posebna znanja u različitim komplementarnim granama prava. To se ogleda u internoj organizaciji Društva čiji je temelj podjela prema područjima stručnosti što omogućava stvaranje autonomnih centara izvrsnosti unutar Društva. 

Cilj Društva je zajednički s klijentom djelovati kao čvrsti tim povezan stručnom suradnjom, međusobnim povjerenjem i otvorenošću. Za uspješno ostvarenje tog cilja zaslužni su svi članovi rastućeg tima te široka mreža vanjskih suradnika i partnera. Društvo je povezano s uredima u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu (Njemačka, Austrija, Italija, Velika Britanija, Španjolska, SAD), uključujući široku mrežu suradnika kako u javnom bilježništvu, tako i u poreznom savjetništvu, revizorskim kućama i znanstvenim ustanovama. 

Edukacijom, specijalizacijom, interesima i karakterno, Društvo predstavlja izvrsno balansiran i organiziran tim. U tome je njegova velika snaga, kao i temelj za tzv. tailor-made suradnju s klijentom. Kroz potpuno razumijevanje klijenta i njegovih interesa, koje je ključan preduvjet svakog uspješnog zastupanja, stručnost, kvaliteta i kreativnost u radu nalaze svoje mjesto u široj slici poslovanja ili privatnih ciljeva klijenata te dolazi do zajedničkog napretka i rasta.

hackathon  |  natjecanje  |  timski rad  |  pravo  |  partneri

Objavljeno: 23.02.2021.