Predstavljamo partnere: Visage Technologies

A group of people posing for a photo in front of a sign

Description automatically generated

Zanima te računalni vid i strojno učenje? U Visage Technologies smo već više od 20 godina posvećeni upravo njima.

Od zabavnih filtera za lice, interaktivnih marketinških kampanja i virtualnog isprobavanja proizvoda do složenih biometričkih sustava, društvenih robota i asistencije vozačima - naša tehnologija pomiče granice mogućeg.

Od praćenja lica do autonomne vožnje

U Visage Technologies fokusiramo se na dvije glavne primjene računalnog vida — ljudska lica i autonomnu vožnju. U skladu s time, imamo i dvije specijalizirane divizije.

Prva divizija – Face Technology Division - bavi se praćenjem, analizom i prepoznavanjem ljudskih lica. Naš visage|SDK omogućava računalima da čine ono što mi ljudi svakodnevno radimo bez razmišljanja — detektira i prepoznaje lica osoba, procjenjuje njihovu dob i spol, te analizira trenutno raspoloženje.

https://www.youtube.com/watch?v=TWonzKzqVgg 

U drugoj, automobilskoj diviziji razvijamo sustav za analizu slike iz frontalnih kamera u automobilima koji prepoznaje i prati objekte u prometu, te estimira njihovu udaljenost, poziciju, brzinu, orijentaciju, itd. Neke od primjena su automatsko sigurnosno kočenje, adaptivno upravljanje tempomatom, detekcija ruba ceste, upozoravanje o napuštanju prometne trake, i slično.


Iza vrhunske tehnologije stoji vrhunski tim

Visage Technologies nalazi se među najbrže rastućim firmama već 6 godina zaredom. Istovremeno rastemo i kao tim, te nastojimo zadržati fokus na onome što našu tehnologiju čini vrhunskom - ljudima.

Osim izvanredne ekipe koja međusobno surađuje i dijeli znanje, opuštene radne atmosfere, zanimljivih projekata, i odličnih benefita, posebnu pažnju pridajemo istraživanju i edukaciji. Sudjelovali smo na desecima ljetnih škola, konferencija i tečajeva, a možemo se pohvaliti i brojnim znanstvenim istraživanjima, te vlastitom knjižnicom.

https://www.youtube.com/watch?v=0aoQdhGpRFE 

Pridruži se našem timu!

Želiš nam pomoći omogućiti nezamislivo i doprinijeti projektima koji čine život boljim, zanimljivijim i sigurnijim? Pogledaj naše otvorene pozicije i prijavi se! :)Objavljeno: 13.04.2022.