Predstavljamo partnere: Divjak Topić, Bahtijarević&Krka odvjetničko društvo


DTB je međunarodno priznati vrhunski hrvatski pružatelj pravnih usluga iz svih pravnih oblasti s osobitim naglaskom na trgovačko i korporativno pravo. Već gotovo trideset godina DTB uspješno pruža pravne savjete i podršku nacionalnim i multinacionalnim korporacijama, financijskim institucijama, investitorima i vladama u njihovim redovitim poslovnim aktivnostima i složenim strateškim transakcijama. 

 

Od svog osnutka 1994. godine, DTB je kontinuirano širio svoju ponudu pravnih usluga; od spajanja i preuzimanja društava (M&A), bankarskog i financijskog prava (uključujući regulatorno pravo), trgovačkog prava i prava društava, nekretninskog prava i financiranja projekata do prava tržišnog natjecanja, energetskog prava, rješavanja sporova, radnog prava, te prava intelektualnog vlasništva, tehnologije, medija i telekomunikacija. Iz tog razloga, DTB danas predstavlja one-stop shop za sve upite postojećih ili potencijalnih klijenata.

 

Zahvaljujući timu koji se sastoji od gotovo 30 odvjetnika specijaliziranih za različita pravna područja, DTB svojim klijentima pruža interdisciplinarni tailor-made pristup, te nudi pravne usluge bez premca u smislu kvalifikacija i broja pravnih stručnjaka dodijeljenih preuzetim predmetima i projektima.

 

Visoka tržišna pozicija DTB-a očituje se u brojnim nagradama i visokim ocjenama vodećih neovisnih pravnih direktorija, a DTB-ovi partneri uvršteni su među najbolje pravne stručnjake. Uz to, odvjetnici DTB-a članovi su renomiranih međunarodnih pravnih udruga i nekoliko mreža vodećih odvjetničkih društava. Ove godine DTB tim osvojio je po treći put prestižnu nagradu za transakciju godine na razini Hrvatske, ali i cijele CEE regije od udruženja CEE Legal Matters.

 

Misija DTB-a je pružiti najpouzdanije pravne savjete klijentima primjenjujući međunarodne standarde i najveću razinu stručnosti u redovnom poslovanju.

 

legalhack  |  hackathon  |  natjecanje  |  legal hackathon  |  dtb  |  partneri

Objavljeno: 10.04.2022.