Predstavljamo partnere: Hanžeković&Partneri odvjetničko društvoS 40 godina iskustva u pružanju vrhunske pravne usluge, Hanžeković&Partneri prestižno je odvjetničko društvo koje svojim strankama pruža sveobuhvatnu pravnu uslugu. Naše je društvo sudjelovalo u najznačajnijim pravnim poslovima u Republici Hrvatskoj, kao i u prekograničnim i međunarodnim projektima. Poštujemo svoje nasljeđe koje se temelji na jasnoj viziji i izvrsnosti istodobno ostajući okrenuti budućnosti te predvodeći inovacije.


Zajednički know-how naših pravnih stručnjaka i podrška stručnih odjela omogućuju nam da svojim strankama pružimo sveobuhvatnu pravnu pomoć i učinkovita, personalizirana rješenja. Oslanjajući se na značajne resurse koje mi, kao veliko odvjetničko društvo, pružamo, naše stranke cijene osoban pristup naših odvjetnika.


Našem pravnom timu podršku pružaju brojni stručnjaci u novim tehnologijama,  financijama i poslovnim inovacijama, kao i naš vlastiti prevoditeljski odjel. Većina naših odvjetnika radila je ili provela dio svog obrazovanja u inozemstvu, što dodatno povećava naše profesionalne standarde, oplemenjuje našu mrežu i radno okruženje.


Kao pobornici cjeloživotnog učenja, svi naši partneri i odvjetnici neprestano unaprjeđuju vlastite vještine u područjima svoga rada. Zalažemo

se za ravnotežu između poslovnog i privatnog života te njegujemo razvoj osobnih poslovnih vještina. 
Objavljeno: 13.04.2022.