Predstavljamo partnere: Ernst&Young

 EY je vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strateških i transakcijskih usluga te poslovnog savjetovanja. Naša svrha je izgradnja boljeg poslovnog okruženja, a znanje i kvaliteta usluga koje pruža više od 300.000 zaposlenika u preko 150 zemalja svijeta pomaže izgraditi povjerenje u tržišta kapitala i ekonomije u cijelom svijetu. 


Kroz naša četiri odjela - Odjel revizije, Odjel poreznog savjetovanja, Odjel strateških i transakcijskih usluga i Odjel poslovnog savjetovanja - pomažemo klijentima da iskoriste nove prilike te upravljaju rizikom kako bi odgovorno rasli.

O specifičnim zahtjevima hrvatskog tržišta brine se oko 250 zaposlenika te preko 60 studenata EY Hrvatska s uredom smještenim u Zagrebu. Svatko od njih vodi i inspirira druge tijekom svog vremena u EY-u, ali i nakon, čime svojim svakodnevnim radom oživljavaju našu svrhu.


Svake akademske godine EY studentima pruža mogućnost prakse u svim odjelima, stjecanje praktičnog iskustva radom na stvarnim projektima i razvoj vještina potrebnih za osobni i profesionalni napredak kroz brojne edukacije i programe formalnog učenja, dok najuspješniji studenti imaju mogućnost zaposlenja i nastavka razvoja karijere unutar EY-a. 


Studenti su uključeni i u sva socijalna događanja poput virtualnih catch-up sastanaka, teambuildinga, Employee Appreciation Day-a, božićna druženja, humanitarne akcije i, kada to situacija dopušta, uredska druženja i slavlja, na kojima se studenti mogu međusobno povezati i proširiti poznanstva.

 

legalhack  |  hackathon  |  natjecanje  |  legal hackathon  |  ey  |  ernst&young  |  partneri

Objavljeno: 14.04.2022.