Predstavljamo partnere: Kovačević Prpić Simeunović odvjetničko društvo


KOVAČEVIĆ PRPIĆ SIMEUNOVIĆ d.o.o. (KPS) odvjetničko je društvo koje savjetuje poslovne klijente u svakodnevnom poslovanju, složenim projektima i transakcijama te ih zastupa u sporovima i upravnim postupcima, a svoje usluge pruža na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. KPS vode tri partnerice sa širokim iskustvom i znanjem poslovnog prava uz tim stručnih kolega i suradnika.

 

KPS tim pruža usluge pravnog savjetovanja domaćim i stranim klijentima u njihovom dnevnom poslovanju, savjetuje klijente na složenim projektima i transakcijama te ih zastupa u sudskim i upravnim postupcima.

 

KPS je posvećen trajnom podizanju kvalitete rada i razumijevanju potreba stranaka ovisno o industriji iz koje dolaze, te pružanju usluga usmjerenih na pronalaženje rješenja. KPS je odlučan u izgradnji dugoročnih odnosa sa svojim strankama s ciljem sustavnog razvoja odgovornog poslovanja koje stranke prepoznaju.

 

Prepoznajemo važnost praktičnog rada tijekom visokoškolskog obrazovanja i rado podržavamo studente u praktičnoj primjeni i daljnjem razvoju pravnih znanja i vještina stečenih na fakultetu, čemu će projekt LegalHack-a svojom inovativnošću zacijelo pridonijeti. Stoga smo se rado odazvali pozivu da se pridružimo projektu i podržimo studente kroz mentoriranje i sudjelovanje u žiriju. 

legalhack  |  hackathon  |  natjecanje  |  legal hackathon  |  kps  |  partneri

Objavljeno: 10.04.2022.