Santa's little helpers: humanitarni turnir

Kao uvertiru u drugo izdanje projekta “Danas radim nešto novo”, naš je humanitarni tim organizirao božićno izdanje projekta pod parolom “HO HO HO Humanitarni turnir”. Humanitarni turnir održan je 11.12.2019. u prostorijama Kluba studenata Istre “Mate Balota”, a sve s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Kristiana Jukića!


Kolegijalnost na djelu! 

Kristian Jukić student je Pravnog fakulteta u Zagrebu koji je u 19. godini života obolio od tumora središnjeg živčanog sustava. Za njegovo liječenje u njemačkoj klinici Universitäts Klinikum Heidelberg potrebno je između 100 i 150 tisuća eura zbog čega su njegovi prijatelji na društvenim mrežama pokrenuli humanitarnu akciju i zatražili pomoć. Ovim putem i članovi Meritokrata uključili su se u veliku akciju skupljanja sredstava kako bi naš kolega Kristian čim prije dobio potrebno liječenje!


I ove godine radim nešto novo!

Danas radim nešto novo” humanitarni je projekt udruge Meritokrat koji će se i ove godine održati s ciljem promicanja važnosti volontiranja i brige o onima kojima je to potrebno. Kroz tjedan dana, i nekoliko različitih akcija, studenti će imati priliku uključiti se u radove udruga i institucija koje pomažu potrebitima. Tako će iz prve ruke vidjeti volontiranje na djelu, ali i imati priliku uključiti se u daljnje aktivnosti i brigu za društvo. 


Ovim vas putem pozivamo da se i ove godine priključite projektu i napravite nešto novo za sebe i nešto dobro za druge! Sve novosti pratite na Facebook i Instagram profilu udruge Meritokrat.


Objavljeno: 11.12.2019.