LegalHack hackathon 2022: Predstavljamo paneliste

 

Ovogodišnje izdanje LegalHack hackathona održat će se od 28. travnja do 5. svibnja. Pred naše je natjecatelje stavljen zanimljiv i nimalo lak zadatak koji glasi: „Autonomna vozila – kako spojiti robotiku i pravo?“ s ciljem osmišljavanja vlastitog normativnog okvira za korištenje autonomnih vozila koja neminovno mijenjaju sadašnjost i budućnost prometa kakvog poznajemo.

 

Otvorenje hackathona 28.4. započet će interaktivnom panel raspravom na kojoj će će 9 panelista iz 8 partnerskih odvjetničkih društava i tvrtki predstaviti svoj rad i pogled na ulogu umjetne inteligencije u pravnom i prometnom sustavu Hrvatske i Europe.


Ovim putem predstavljamo vam ovogodišnje paneliste: Ana Maričić, voditeljica korporativnog upravljanja i Josip Kelava, voditelj digitalne transformacije i digitalizacije, Tokić d.o.o.; Ana Novaković, partnerica i odvjetnica, OD Kovačević Prpić Simeunović; Marko Porobija, managing partner, OD Porobija&Špoljarić; Gordan Kreković, CEO, Visage Technologies; Mladen Vukmir, predsjednik uprave i odvjetnik, OD Vukmir i suradnici; Mia Lazić, MLB, partnerica i odvjetnica, OD Šavorić i partneri; Mirna Vlahović, manager in BTA, Ernst&Young; Dina Salapić, odvjetnica, OD Divjak, Topić, Bahtijarević&Krka.


Ovaj projekt, kao i ostale koje organizira “Law MeetUp” tim, samo su dio onoga čime se bavi studentska udruga Meritokrat, a ako vas zanima više pratite nas na Facebook, Instagram i Linkedin profilu.


Objavljeno: 25.04.2022.