Korak od diplome, korak do zaposlenja

Od sada se i Pravni fakultet može pohvaliti svojom verzijom Career Speed Datinga, koju u okviru Dana karijera provodi Fakultet u partnerstvu s udrugom Meritokrat.


Radi se o obliku povezivanja poslodavaca sa studentima koji su nedavno diplomirali ili su pred diplomom. Studenti su imali priliku poboljšati svoje vještine samoprezentacije, a brojni od njih pronašli su svoje buduće zaposlenje ili praksu.


Jedna od sudionica bila je studentica Tea Bisbrener, koja za projekt kaže: Career Speed Dating događaj je koji je godinama nedostajao na Pravnom fakultetu. Osim realne mogućnosti zaposlenja, ističem i edukativnu prirodu događaja. Vrlo je vrijedno iskusiti razgovore za posao sa raznovrsnim poslodavcima u kratkom vremenu. I onima koji znaju kakvu bi karijeru željeli, vrijedno je iz prve ruke saslušati iskustva i na taj način dobiti jasniji uvid u vlastitu budućnost. Svim kolegama koji su u potrazi za vježbeništvom, ili samo za iskustvom studentske prakse, iskreno bih preporučila Career Speed Dating. Ovim bih putem pohvalila organizaciju i zahvalila na ovom iznimnom iskustvu koje mi je pomoglo u pronalasku trenutnog radnog mjesta!


Ova radionica, kao i ostale koje organizira “Law MeetUp”, samo su dio onoga čime se bavi studentska udruga Meritokrat kako bi studentima omogućila što širi spektar znanja izvan fakulteta! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prati nas na Facebook i Instagram profilu.diploma  |  zaposlenje  |  praksa  |  career  |  speed  |  dating  |  pravo

Objavljeno: 21.02.2020.