Meritokratovo novo ruho

Okreni novi page!

Budući da znamo koliko je bitan prvi dojam, već u drugoj godini postojanja donosimo novu web stranicu udruge. O samom izgledu treba pomno razmišljati jer je za mnoge upravo web stranica prvi doticaj s udrugom i njenim projektima. Da izrada weba nije lagan posao, dokazuju mjeseci rada koji su iza nas. Svakom detalju potrebno je posvetiti vrijeme kako bi vas informacije i iskustvo koje dobijete u prvom kontaktu s udrugom potaknuli i zainteresirali za Meritokrat. 

Što se sve može pronaći na našem webu, opisala je predsjednica Udruge Josipa Banožić: “Nakon višemjesečnog rada na izgledu i sadržaju nove web stranice, sretni smo što je konačno ugledala svjetlo dana i što će upotpuniti naš dosadašnji rad. Osim što sadrži sve osnovne informacije o nastanku i funkcioniranju udruge, stranica predstavlja platformu za naš projekt Financijskog i pravnog opismenjavanja. Ovdje možete pronaći animirane videe i popratne članke o pravnim granama koje smo obradili, zasad je to ustavno pravo, a ostala događanja mogu se pratiti u rubrici Aktualnosti. Ovim putem od srca zahvaljujemo našem programeru i dizajneru stranice, Bruni Lončaru.”


Ako ti se sviđa naš web, bookmarkaj page i posjeti ga još koji put, sigurno ćeš pronaći projekt za tvoje interese! A osim weba, možeš nas pratiti i na našim Facebook i Instagram profilima.


meritokrat  |  web  |  dizajn  |  FIPO

Objavljeno: 30.04.2020.