Predstavljamo partnere: Končar


U sektoru energetike, ne samo u regiji, već i u svijetu, naziv KONČAR je sinonim za tradiciju, povjerenje, stručnost, inovativnost i vrhunsku tehnologiju.

U 2021. godini tvrtka je proslavila 100 godina uspješnog poslovanja na 130 tržišta.

 

Danas je KONČAR regionalni lider u elektroenergetici i željezničkim rješenjima te djeluje u području proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije, željezničkih vozila i infrastrukture, digitalnih rješenja i platformi, s naglaskom na vlastiti razvoj i inovacije, kao i laboratorijska ispitivanja i certificiranja.

 

KONČAR kontinuirano razvija segmente koji pružaju najveću dodanu vrijednost, s fokusom na energiju vjetra, sunca i vode te je fokus preusmjeren na daljnji razvoj tehnologija i proizvoda koji će kombinirati zeleno i pametno kako bi partnerima omogućili da budu u korak s globalnom inicijativom i smjer u oblasti energetike.

 

Sa sjedištem u Zagrebu, KONČAR najviše izvozi u Europsku uniju, Aziju, Afriku, SAD i Australiju, što ga čini najvećim hrvatskim neto izvoznikom desetljeća.

 

U KONČARU se razvijaju suvremena rješenja za elektroindustriju čime značajno doprinosi lokalnoj proizvodnji i energetskoj održivosti društva.

 Objavljeno: 08.04.2022.