Predstavljamo partnere: ŠAVORIĆ & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.

O ODVJETNIČKOM DRUŠTVU ŠAVORIĆ & PARTNERI:

Šavorić & Partneri jedno je od vodećih odvjetničkih društava u Republici Hrvatskoj koje pruža odvjetničke usluge u velikim i složenim transakcijama iz područja trgovačkog prava, prava društava, tržišta kapitala, međunarodnih akvizicija, bankarstva i financiranja, energetike i infrastrukture. 

Iskusni odvjetnici koji rade u odvjetničkom društvu pružaju dinamičan, inovativan i predan pristup. Naš tim ima 25 članova: 4 partnera, 13 odvjetnika i 8 odvjetničkih vježbenika. Svi odvjetnici su članovi Hrvatske odvjetničke komore i kao takvi, u potpunosti kvalificirani i ovlašteni pružati cjelovite odvjetničke usluge u skladu s hrvatskim pravom. 

Odvjetničko društvo Šavorić & Partneri savjetuje međunarodne i domaće klijente u velikim korporativnim i financijskim transakcijama te  pomaže stranim investitorima u zajedničkim pothvatima te spajanjima i preuzimanjima u Hrvatskoj. Odvjetničko društvo Šavorić & Partneri je sudjelovalo u većini strateških i infrastrukturnih projekata, javnim nadmetanjima i investicijama u Republiku Hrvatsku, te je savjetovalo brojne domaće i međunarodne klijente i investitore u mnogim projektima u sektoru tržišta kapitala i dokapitalizacije, bankarstva, infrastrukture, nekretnina i energetike.


ŠAVORIĆ & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.

www.savoric.com

tel: +385 1 4855 900 

fax: +385 1 4856 232

Ilica 1/A

10 000 Zagreb, Croatia 

Partneri: Boris Šavorić, Branko Bulat, Nina Radić Kuzik, Mia Lazić

Jezici: engleski, njemački, francuski, talijanski legalhackathon  |  LegalHack  |  pravo  |  AI  |  šavorić  |  partneri

Objavljeno: 23.02.2021.