Predstavljamo partnere: Odvjetničko društvo Horvat & Zebec & Bajsić Bogović

Odvjetničko društvo Horvat & Zebec & Bajsić Bogović

Svoj rad u pravnoj struci započeli smo još 2008. godine kao „Zajednički odvjetnički ured Tihomir Zebec i Kristijan Horvat“ s ciljem pružanja kvalitetne i sveobuhvatne pravne pomoći u svrhu ostvarenja prava i interesa fizičkih i pravnih osoba. Širenje područja na kojem se pruža stručna pravna pomoć i rast broja stranaka rezultirali su osnivanjem Odvjetničkog društva, 2018. godine.


Naš tim

Naš tim čine odvjetnici partneri s dugogodišnjim pravnim iskustvom, Kristijan Horvat, Kristina Bajsić Bogović i Tihomir Zebec, odvjetnik dr.sc. Zvonimir Zebec te odvjetnički vježbenici. Kako bi neprestano napredovali u pružanju zastupanja kroz vrlo dinamičan i širok razvoj pravnih propisa u svim segmentima pravne struke, svi članovi Odvjetničkog društva redovito sudjeluju na seminarima radi kontinuiranog usavršavanja. 

U našem timu imamo četiri stalna sudska tumača za njemački jezik i jednog tumača za srpski jezik koje znanje nam omogućuje obavljanje većeg dijela posla u sporovima s međunarodnim elementima, te se postiže nesmetano, efikasno i optimalno okruženje u pružanju usluga pravnog zastupanja stranaka iz inozemstva. 

Naši članovi registrirani su kao izmiritelji te zastupnici u mirenju, a koji su prošli sve edukacije te ostvarili certifikate u području medijacije od strane Hrvatske udruge za mirenje te se i nadalje redovito usavršavaju, a jedan od certifikata je dobiven od Global Campus of Human Rights na temu Children Deprived of Liberty: Enacting the Recommendations of the UN Global Study. Isto tako, odvjetnica je provodila u osnovnim školama radionice na temu vršnjačke medijacije kako bi se među mladima usadila ideja nenasilnog rješavanja konflikata budući da je jedan od ciljeva našeg društva biti društveno odgovoran i prenijeti naše znanje i entuzijazam na nove generacije.

Naša misija

Pružanje kvalitetne odvjetničke i pravne usluge u svakom segmentu, u skladu sa svim standardima pružanja usluge, naša je misija. Ostvarenje optimalnih ciljeva za naše stranke je apsolutni prioritet, a stručnim pristupom prilikom rješavanja nastalih pravnih pitanja ostvarujemo njihovo potpuno zadovoljstvo. 

Iako traženje pravne pomoći može biti izuzetno stresno, pogotovo za one koji se nisu često susretali s pravnim pitanjima ili imaju loša iskustva s pravnim postupcima, važno je da ne odustanete od borbe za svoja prava i pravnu zaštitu. Naše Odvjetničko društvo predano je pojednostavljenju procedure i, usudili bismo se reći, vašeg života i poslovanja.


Objavljeno: 23.02.2021.