Predstavljamo partnere: Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka OD

Osnovano 1994., Odvjetničko društvo Divjak Topić Bahtijarević & Krka (DTB) prepoznato je kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih područja s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Hrvatskoj.


Bilo da se radi o svakodnevnom poslovanju ili sofisticiranim, strateškim transakcijama, DTB je pouzdan partner u rješavanju svih prepreka vezanih uz klijentove investicije i poslovne djelatnosti. Odvjetnici društva imaju bogato iskustvo u odnosima s državnim tijelima, agencijama te regulatornim tijelima.


Sa značajnim iskustvom u zastupanju nekih od najvećih međunarodnih društava, te snažnom usmjerenošću na kompleksne transakcije međunarodnog karaktera, DTB je često sudjelovao u pravnim poslovima koji su ostavili snažan utjecaj na hrvatskoj pravnoj sceni.

Odvjetnici društva osobito su iskusni u preuzimanjima i spajanjima, bankarskom i financijskom pravu, trgovačkom pravu, pravu tržišnog natjecanja, nekretninskom pravu, radnom pravu, pravu intelektualnog vlasništva te u rješavanju sporova.

Međunarodno priznati status vodećeg odvjetničkog društva (Tier 1/Band 1 u direktorijima Chambers and Partners, Legal500, IFLR 1000) osigurali smo predanim pristupom strankama i dijeljenjem njihove vizije uspjeha.


Uz materinji hrvatski jezik, odvjetnici društva su sudski tumači/izvorni govornici engleskoga, njemačkoga, talijanskoga, ruskoga i ukrajinskoga jezika.

hackathon  |  pravo  |  legal  |  tech

Objavljeno: 25.02.2021.