Program LegalHack hackathona 2022: Saznaj što te očekuje i upoznaj partnere
Drugi po redu pravni hackathon u ovom dijelu Europe ponovno se održava u razdoblju od 28. travnja do 5. svibnja. Ovogodišnje izdanje održat će se hibridžno – uživo i putem platforme Zoom. Tijekom ukupno 7 dana trajanja projekta tim Law MeetUp udruge Meritokrat pripremio je brojne aktivnosti za sve sudionike natjecanja.

Sve što je potrebno znati donosimo na jednom mjestu.

 

28. travnja u 17 sati: Otvorenje natjecanja

 

29. i 30. travnja kroz dan: Konzultacije s mentorima

 

Kroz drugi i treći dan natjecanja studentima će na raspolaganju biti tech i legal mentori s kojima će članovi tima imati mogućnost komunikacije. Na konzultacijama će članovi timova prolaziti kroz svoja rješenja uz mentore koji će im pomoći savjetima i uputama. Legal i tech mentori stručnjaci su u raznim područjima prava i tehnologije s dugogodišnjim iskustvom koje će nastojati prenijeti sudionicima.

 

28. travnja2. svibnja: Izrada rješenja

 

2. svibnja u 12 sati: Predaja rješenja

 

2. svibnja – 3. svibnja: Ocjenjivanje rješenja

 

5. svibnja u 10 sati: Finale LegalHack hackatona

 

Tko sve sudjeluje na projektu?


Osim timova koje čine studenti sa svih fakulteta u Hrvatskoj u timovima od 3 do 5 člana, na projektu sudjeluju i brojni partneri koji su prepoznali hackathon kao odlično mjesto za povezivanje sa studentskom zajednicom, a koji će sudjelovati na hackathon kroz panel, mentoriranje i u stručnom žiriju.

 

Premium partneri: Buterin&Partneri, Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka odvjetničko društvo, Ernst & Young, Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri, Končar, Kovačević, Prpić, Simeunović odvjetničko društvo, Lexpera - IUS-INFO, Parser Compliance, Odvjetničko društvo Porobija i Špoljarić, Porsche Croatia, Prokotip, Odvjetničko društvo Reljić, Zelić, Židanić i Mar, Odvjetničko društvo Smolčić i partneri, Šavorić i partneri odvjetničko društvo, Visage Technologies te Vukmir i suradnici odvjetničko društvo.


Regular partneri: Gugić, Kovačić, Krivić - odvjetničko društvo, Ingemark, Inovacijski centar Nikola Tesla, Marohnić, Tomek & Gjoić odvjetničko društvo, Odvjetnica Natalija Labavić i Tokić. 

 

Ovogodišnji zadatak glasi: „Autonomna vozila – kako spojiti robotiku i pravo?“, a naš tim stručnjaka željno iščekuje upravo vaša rješenja, koja možete predočiti jedino ako se prijavite (Link na prijave: https://bit.ly/LegalHack_prijava).


Ne propusti priliku biti sudionikom drugog po redu (ujedno i jedinog) pravnog hackathona na ovome području i pokaži nam svoju viziju spoja robotike i prava!

 

Ovaj projekt, kao i ostale koje organizira “Law MeetUp” tim, samo su dio onoga čime se bavi studentska udruga Meritokrat, a ako vas zanima više pratite nas na Facebook, Instagram i LinkedIn profilu.Objavljeno: 10.04.2022.