Mark-IT

Tim za Marketing i Event management, iliti Mark-IT, bavi se širokim spektrom poslova koji nude mogućnost da se na jednom mjestu okušaš u marketingu, PR-u i event managementu.

Društvene su mreže danas neizostavan dio svakog poslovanja, pa tako i poslovanja Udruge. Od stvaranja kreativnog i zanimljivog sadržaja do osmišljavanja originalnih copy-ja, vještine su koje se stječu vođenjem društvenih mreža.

Uz to, Udruga organizira mnogobrojne evente različitog sadržaja i tematika gdje je svaka ideja dobrodošla.

Osim toga, kao žila kucavica Udruge, tim je zadužen za održavanje odnosa s javnošću kako bi svaki naš projekt dobio dio medijskog neba kojeg zaslužuje.
Što to radimo?


Marketing

Facebook, Instagram i LinkedIn naša su svakodnevica. Uz konstantno komuniciranje s javnosti, sve naše ideje pretvaramo u zabavne i interaktivne kampanje koje prate izradu vizuala i pisanje copyja.


PR

Dobar glas daleko se čuje, a uz dobar PR još dalje. Mi smo oni koji za naše timove komuniciraju s medijima, ostvaruju gostovanja i objave na medijskim portalima, a sve to uz pisanje i izvještavanje putem blogova.


Event management

Što je udruga bez dobre zabave, to je Meritokrat bez Mark-Ita, koji je između ostalog zadužen za organiziranje kreativnih evenata. Razrađujemo sve do najsitnijeg detalja, spajamo nespojivo i osiguravamo najbolju zabavu!


Za uključivanje u tim nije nužno predznanje ili iskustvo u područjima kojima se tim bavi, dovoljna je motivacija, a sve ostalo naučit ćeš u Mark-ITu!

Za sve informacije, možeš nam se obratiti na društvenim mrežama ili na mail:

markit@meritokrat.hr